Bloggerskan UnderbaraClara ska nyttja sin blogg för att hjälpa barn i kris

Efter en omtumlande resa till Kenya har bloggerskan Clara Lidström, känd som UnderbaraClara, beslutat att påverka till det bättre. Hon har inlett ett tvåårigt samarbete med UNICEF där hon ska dokumentera krisområden. Clara ska genom sin plattform attrahera fler månadsgivare hos UNICEF.

– Förra våren reste jag till Kenya med UNICEF. Det var en omtumlande resa som på många sätt förändrade mitt liv. När jag kom hem därifrån var jag fast besluten att göra något mer med den plattform jag har. För att kunna påverka till det bättre, skriver Clara i sin blogg.

Clara önskar att belysa krisområden och påvisa vilken skillnad UNICEF gör. Bloggerskan arbetar ideellt med projektet och ska dokumentera genom att publicera videoklipp i hennes youtubekanal.  I första filmen från resan kommer hennes publik att möta den treårige pojken Malekano – som på grund av näringsbrist ännu inte lärt sig gå.

Läs mer på Clara´s blogg;

http://underbaraclaras.se/2017/02/20/min-nya-serie/

http://underbaraclaras.se/2017/02/27/claras-resa/

(foto @nikelindblom)

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s